Jobba hos oss

Jobba hos oss

JUST NU SÖKER VI:

 

DRIFTTEKNIKER

Vi söker dig som vill arbeta som skiftgående drifttekniker med vår produktion av fjärrvärme och el. Produktionsanläggningen består av 12 pannor varav huvuddelen av energin produceras i våra fyra avfallspannor. Du kommer att ingå ett av våra skiftlag under ledning av en skiftledare och närmaste chef blir drift-chefen. Arbetet består både i att styra och övervaka processen via kontrollrummet, såväl som praktiska driftsuppgifter ute i produktions-anläggningen.

Vi är ISO 14001-certifierade och lägger stor vikt på miljöfrågor. Förståelse för förbränningens påverkan på miljön och att hela tiden arbeta för att optimera vår process, mot bästa miljöprestanda och bästa ekonomi är viktiga mål för oss. Som drifttekniker har du stor påverkan på att vi når våra mål.

Ort: Lidköping
Omfattning: Heltid enligt schema
Sista ansökningsdag: Urval sker löpande
För information: Henrik Sasse, driftchef: 0510-77 19 86

Fackliga företrädare:
Jonny Jonsson, Vision: 0510-77 02 86
Jonas Olsson, SEKO: 0510-77 19 70

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har driftteknisk grundutbildning eller motsvarande och ser gärna att du har erfarenhet från arbete med större förbränningsanläggningar eller liknande processindustri.

Då teamet är avgörande för resultat och trivsel, så lägger vi stor vikt vid din sociala kompetens och samarbetsförmåga. Datorvana och kunskaper eller erfarenhet från industriella styrsystem är meriterande.

Välkommen att skicka din ansökan till: henrik.sasse@lidkopingenergi.se
eller till: Sjöhagsgatan 8, 53140 Lidköping

Kontakta ossDriftinfo