vi söker bränslemaskinist

Vi söker bränslemaskinist för ett föräldravikariat
Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som skiftgående bränslemaskinist med vår produktion av fjärrvärme och el. Vår produktionsanläggning består av 10 pannor varav huvuddelen av energin produceras i våra fyra avfallspannor.

Bränslet bearbetas i två kvarnlinjer. Du kommer att ingå i vårt bränsleteam under ledning av bränslechef. Arbetet består både i att styra och att övervaka malnings- och prepareringsprocessen av våra bränslen via kvarnens kontrollrum, såväl som praktiska uppgifter ute i produktionsanläggningen. Bränslekvalitén är avgörande för hur väl vår förbränning fungerar samt dess inverkan på miljön, vilket gör att du som bränslemaskinist har en stor del i att vi som verksamhet når våra mål. 

Vi är ISO 140001-certifierade och lägger stor vikt vid miljöfrågor.

Din profil

Vi söker dig som har teknisk grundutbildning eller motsvarande och ser gärna att du har erfarenhet från arbete i processindustri. Du är van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ samt är lösningsfokuserad. Datorvana samt truck/lastmaskinskort är meriterande. Då teamet är avgörande för resultat och trivsel, lägger vi stor vikt vid din sociala kompetens och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i en verksamhet som kombinerar hög kompetens med en vilja att ständigt utvecklas. Vi vill att du som anställd växer och utvecklas i just din roll – och på så vis hjälper oss som företag att växa. Därför uppmuntrar vi till internutbildningar och fortbildning. Vi bedriver vårt arbete utifrån våra värdeord: ansvar, respekt, professionalitet och engagemang.

Om verksamheten

Lidköping Energi är ett modernt och hållbart energibolag, med professionella och engagerade anställda. På uppdrag av kommunen förser vi vår stad med driftsäker och klimatsmart fjärrvärme som framställs av avfallsprodukter, ett smart sätt att tillvarata en restprodukt som annars inte skulle komma till nytta. Strävan att bidra till ett hållbart samhälle och skapa kostnadseffektiva och uthålligt energisystem genomsyrar hela bolaget. Vi känner ett stort ansvar för det samhälle vi verkar och lever i, för Lidköping och är stolta över att vi bidrar till att göra Lidköping till en mer hållbar stad.

Information

Ort: Lidköping
Omfattning: Heltid enligt schema
Sista ansökningsdag: Urval sker löpande
För information: Lars Gustavsson, bränslechef: 0510-77 19 87

Fackliga företrädare:
Jonny Jonsson, Vision: 0510-77 02 86
Jonas Olsson, SEKO: 0510-77 19 70

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till: lars.gustavsson@lidkopingenergi.se

Kontakta ossDriftinfo