VI SÖKER EN DRIFTTEKNIKER

Vi söker en Drifttekniker
Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som skiftgående drifttekniker med vår produktion av fjärrvärme och el. Produktionsanläggningen består av 10 pannor varav huvuddelen av energin produceras i våra fyra avfallspannor. Du kommer att ingå i ett av våra skiftlag under ledning av en skiftledare och närmaste chef blir driftchefen. Arbetet består både i att styra och övervaka processen via kontrollrummet, såväl som praktiska driftsuppgifter ute i produktionsanläggningen.

Vi är ISO 14001-certifierade och lägger stor vikt vid miljöfrågor. Förståelse för förbränningens påverkan på miljön och att hela tiden arbeta för att optimera vår process, mot bästa miljöprestanda och bästa ekonomi är viktiga mål för oss. Som drifttekniker har du stor påverkan på att vi når våra mål.

Din profil

Vi söker dig som har driftteknisk grundutbildning eller motsvarande och ser gärna att du har erfarenhet från arbete med större förbränningsanläggningar eller liknande processindustri.Då teamet är avgörande för resultat och trivsel, så lägger vi stor vikt vid din sociala kompetens och samarbetsförmåga. Datorvana och kunskaper eller erfarenhet från industriella styrsystem är meriterande.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i en verksamhet som kombinerar hög kompetens med en vilja att ständigt utvecklas. Vi vill att du som anställd växer och utvecklas i just din roll – och på så vis hjälper oss som företag att växa. Därför uppmuntrar vi till internutbildningar och fortbildning. Vi bedriver vårt arbete utifrån våra värdeord: ansvar, respekt, professionalitet och engagemang.

Om verksamheten

Lidköping Energi är ett modernt och hållbart energibolag, med professionella och engagerade anställda. På uppdrag av kommunen förser vi vår stad med driftsäker och klimatsmart fjärrvärme som framställs av avfallsprodukter, ett smart sätt att tillvarata en restprodukt som annars inte skulle komma till nytta. Strävan att bidra till ett hållbart samhälle och skapa kostnadseffektiva och uthålligt energisystem genomsyrar hela bolaget. Vi känner ett stort ansvar för det samhälle vi verkar och lever i, för Lidköping och är stolta över att vi bidrar till att göra Lidköping till en mer hållbar stad.

Information

Ort: Lidköping
Omfattning: Heltid enligt schema
Sista ansökningsdag: Urval sker löpande
För information: Henrik Sasse, driftchef: 0510-77 19 86

Fackliga företrädare:
Jonny Jonsson, Vision: 0510-77 02 86
Jonas Olsson, SEKO: 0510-77 19 70

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till: henrik.sasse@lidkopingenergi.se

Kontakta ossDriftinfo