Vi söker servicetekniker

Vi söker servicetekniker värmenät
Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker och vara ansiktet utåt mot våra kunder i Lidköpings tätort.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av mätarbyten och service av fjärrvärmecentraler ute hos våra kunder. Du kommer även att arbeta med underhåll av befintligt fjärrvärmenät,  anläggning av nya fjärrvärmeledningar samt installation av utrustning hos kunder. 

Vår avdelning heter Värmenät och vi är en grupp på totalt 7 personer.

Ort: Lidköping
Omfattning: Heltid (dagtid), beredskap kvällar/nätter + helg var femte vecka enl. schema
Sista ansökningsdag: 15 januari. Intervjuer hålls löpande.
För information: Katja Nylén, Värmenätschef, 0510-77 02 91

Din profil

Vi söker dig som har intresse för teknik och är praktiskt lagd. Vi ser gärna att du har kunskap inom VVS och el, utbildning inom områdena är meriterande, men inte ett krav. Det är även meriterande om du har några års erfarenhet från motsvarande verksamhet men lika viktigt är vilja och engagemang.

B-körkort är ett krav.

Som person är du serviceinriktad och lyhörd för våra kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende hos dem. På Lidköping Energi kommer du få stort eget ansvar från start och därför krävs det att du trivs i en självgående roll såväl som att vara del i ett team.

Du är fokuserad på lösningar och räds inte att ta dig an en uppgift. Du är nyfiken och vill lära nytt och uppdaterar dig gärna inom ny teknik. Vi värdesätter noggrannhet, ödmjukhet och en positiv inställning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i en verksamhet som kombinerar hög kompetens med en vilja att ständigt utvecklas. Vi vill att du som anställd växer och utvecklas i just din roll – och på så vis hjälper oss som företag att växa. Därför uppmuntrar vi till internutbildningar och fortbildning. Vi bedriver vårt arbete utifrån våra värdeord: ansvar, respekt, professionalitet och engagemang.

Om verksamheten

Lidköping Energi är ett modernt och hållbart energibolag, med professionella och engagerade anställda. På uppdrag av kommunen förser vi vår stad med driftsäker och klimatsmart fjärrvärme som framställs av avfallsprodukter, ett smart sätt att tillvarata en restprodukt som annars inte skulle komma till nytta. Strävan att bidra till ett hållbart samhälle och skapa kostnadseffektiva och uthålligt energisystem genomsyrar hela bolaget. Vi känner ett stort ansvar för det samhälle vi verkar och lever i, för Lidköping och är stolta över att vi bidrar till att göra Lidköping till en mer hållbar stad.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som Servicetekniker hos oss låter intressant, skicka in din ansökan snarast till:
katja.nylen@lidkopingenergi.se

eller

Lidköping Energi
Att. Katja Nylén
Sjöhagsgatan 8
531 40 Lidköping

Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag: 15 januari 2019.
Varmt välkommen med din ansökan.

Kontakta ossDriftinfo